Pages:

Polu-podmornica

Tvrtka: Agena Marin d.o.o.
Lokacija: Biograd, Dubrovačka 11
Website: www.polupodmornica.com

Poslovna prilika: Zajedno rasti kroz razvoj novih poslovnih modela turističkih "soft adventure" izleta na morskim površinama

Osnovne tehničke karakteristike

Dužina 9.95 m
Širina 2.5 m
Gaz 1.3 m
Kapacitet 12+1 osoba
Materijal staklo/plastika
Preuzmi pdf

Polupodmornica je pogonjena Yanmar motorom 4JH5 54KS u kombinaciji sa hidrauličkim reduktorom ZF25. Specifikacije motora možete preuzeti u prilogu.

Agena Marin d.o.o. za proizvodnju brodova i djelatnosti turističke agencije (OIB: 34335253631) osnovana je 01. listopada 2010. godine od strane Mladena Peharde koji je nakon nekoliko uspješnih godina poslovanja poluPODMORNICE u sklopu Putničke agencije „Agena“ donesena je odluka da će daljnji razvoj poluPODMORNICE preuzeti Agena Marin d.o.o.

Misija tvrtke je biti lider u osmišljavanju i implementaciji inovativnih turističkih projekata, a jedan od njih je poluPODMORNICA.

Cilj je bio osmisliti koncept plovila za provođenje pustolovnih izleta koji se baziraju na sigurnosti i jedinstvenom pristupu, a u kojem može sudjelovati cijela obitelj, sa izuzetnim maritativnim sposobnostima, minimalnim utjecajem na okoliš i orginalnim dizajnom.

Jedan od osnovnih ciljeva Agena Marin d.o.o. je uz razvoj dizajna plovila osmisliti i način njegove profitabilne iskorištenosti što znači pomoći kupcu implementirati cijeli poslovni model, a ne samo isporučiti proizvod. Rezultat navedenog pristupa je poluPODMORNICA – najprofitabilniji turistički proizvoda koji je ovog ljeta upotpunjavao turističku ponudu na slijedećim destinacijama: Biograd, Sv. Filip i Jakov, Krk, Baška Voda i Pag.

Tim pristupom kupcima osim samog proizvoda predajemo i kompletan know how što podrazumijeva pomoć kod odabira lokacije, osmišljavanja samih ruta, pomoći kod pisanja poslovnih planova i treninga posade (skipera i bukera). Bitno je za napomenuti da su sve navedene usluge uključene u cijenu broda.

poluPODMORNICA sa kapacitetom od 12 putnika, jednostavnim održavanjem i upravljanjem gdje je potreba za popratnim osobljem svedena na minimum što omogućuje investiciju uz minimalni rizik. Uvođenje poluPODMORNICE u operativnu upotrebu na novim atraktivnim lokacijama je jednostavno i moguće u vrlo krakom roku.

S obzirom da se izleti mogu organizirati tijekom cijelog dana, te u večernjim satima, a da prosječni izlet traje maksimalno 1 sat, kapacitet poluPODMORNICE je 100-150 putnika dnevno. S obzirom na male troškove održavanja kao i malog broja potrebnog osoblja, sa projektom se lako upravlja, a rezultat je visok povrat na investiciju.

poluPODMORNICA ima daleko najveći omjer kvadrature stakla po osobi na svijetu - više od 5 m² neprobojnih staklenih stijena. Jedina je u klasi gdje svi putnici sjede ispod površine mora i imaju osjećaj pravog zarona, kao i jedina u klasi ispod 30 putnika koja stvarno izgleda kao podmornica a ne splav sa podvodnom kabinom.

Građena je od stakloplastike, dužine 9,95m, širine 2,5m i gaza 1,3m i sa tim dimenzijama je izrazito jednostavna za transport kontejnerom bilo gdje u svijetu.

poluPODMORNICA je idealna prilika za zajedničke avanturističke izlete osoba svih dobnih skupina, ona je jednostavno idealna poslovna prilika.

 

Druge ugradnje